måndag 28 maj 2018

Mer om Myran.


Myran och gåtorna
Linn Gottfridsson / Emma Adbåge

I den andra boken om sjuårige Morgan, som kallas för Myran, har hans föräldrar gått skilda vägar och Myran får nu bo både hos mamma och pappa. Allt funkar rätt bra ända till den dagen då mamma träffar en ny kille! Han heter Jesper och jobbar som badvakt på simhallen. Han är väldigt snäll och Myran tycker om honom nästan på direkten. Allt detta borde ju bara vara toppen men Myran tycker det är lite jobbigt då han får dåligt samvete för att han har så kul med Jesper medan pappa inte träffat någon ny. Hur ska Myran lösa gåtan om hur han ska kunna tycka om både Jesper och pappa? 
  Om det inte vore nog med det här problemet så börjar Myran misstänka att han kanske börjat bli kär i Eva som går i hans klass - tänk om hans ärkefiende Felicia får reda på detta! Det vore ju ren katastrof, Myran måste göra allt för att inte röja sina känslor för Eva. Något som inte visar sig vara helt enkelt.

Ännu en charmig och lättläst bok som är både rolig och lite allvarlig. Klicka på länken för att läsa om första boken om Myran:

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar