onsdag 11 september 2019

Är prästgården hemsökt?


Spökkameran 1: Prästgårdens hemlighet
Tobias Söderlund

Tolvåriga Vanessa har en egen kanal på YouTube, Vanessas Virriga Vardag, där hon lägger upp klipp som hon själv filmat med den videokamera hon fått av sin mamma. 
  I ett försök att få upp antalet tittare har hon bestämt sig för att, tillsammans med vännerna Abbe och Martin, bryta sig in i Borgvattnets prästgård och där försöka filma de spöken som sägs hemsöka gården. 
  Väl inne inser de tre snabbt att prästgården verkligen är hemsökt och att Vanessas filmkamera har en märklig egenskap, i ett visst läge gör kameran det möjligt för dem att se spökena. Skrämmande nog finns det flera spöken på prästgården och ett tycks följa efter Vanessa hem!
  Spöket som förföljt Vanessa tycks vilja henne något och är beredd att gå väldigt långt för att få fram sitt budskap. Snart börjar märkliga och skrämmande saker hända kring Vanessa och hennes vänner. Kan de ta reda på vad det är spöket vill och på så sätt få stopp på spökerierna?

En läskig rysare som håller högt tempo från början till slut. Det värsta är att Borgvattnets prästgård finns på riktigt och sägs vara en av världens mest hemsökta hus! Läs om du törs!

Här kan du läsa mer om Borgvattnets prästgård: https://www.borgvattnet.eu/#info

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar