fredag 22 september 2017

Troy är skottsäker!


Skottsäker
Chris Bradford

Troys föräldrar dödas under en terrorattack i ett köpcentrum och Troy borde också vara död då han träffades av kulor men han överlever, helt oskadd! Det visar sig att Troy har fötts med en skottsäker kropp, inga kulor kan ta död på honom! 
  Efter denna upptäckt rekryteras Troy snabbt av organisationen SPEAR (Säkerhet, Personskydd och Elementär AnfallsRespons) vars viktigaste syfte är att skydda de rika och mäktiga i Terminus City mot angrepp från terroristorganisationen FA (Frihetsarmén).
  Efter flera månaders stenhård träning tillsammans med andra ungdomar, som också fötts med enastående förmågor, är Troy redo för sitt första riktiga uppdrag. Frågan är bara om Troy klarar av att skydda de som är FAs måltavlor? 

Första boken om Troy och hans kamp mot FA och jakten på den terrorist som mördade hans föräldrar är lättläst och actionpackad från första till sista sidan. En bok för dig som vill läsa en bok utan några döda punkter och dessutom extra lämplig för dig som gillar filmer som X-men och Avengers!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar