måndag 18 januari 2016

Kärlek (med komplikationer) i Stockholm


Mitt hjärta går på
Christoffer Holst

Chavve är 22 år och har flyttat till Stockholm från Gotland. Han jobbar som konditor men drömmer om att få utveckla sin karriär och att öppna ett eget konditori. Utöver detta så drömmer han också om att finna den stora kärleken.
  Pontus, som kallas Ponpon av familj och vänner, bor också i Stockholm men just nu bor han hos sina föräldrar då han hamnat i en djup depression. Ponpons värld rasade efter att hans pojkvän Calle dumpade honom. Nu äter han ångestdämpande mediciner och har mer eller mindre dragit sig undan från allt vad dejting och kärlek heter. Hans bästa vänner, Jossan och Jocke, har dock en plan-de lägger upp ett konto på en dejtingapp till Ponpon och snart har han etablerat lite kontakt med en kille som heter Chavve! 
 Deras kärlekshistoria får en bra start men så händer något som får Ponton att göra saker som han inte borde - frågan är om Chavve kan stå pall när det stormar som mest och låta kärleken segra?

En lättsmält feel-good fylld med romantik, humor och bakverk -  dessutom en fin Stockholmsskildring! Detta är Christoffer Holsts debutroman.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar