onsdag 5 september 2018

Ett hus fullt av spöken.


Dödsbo
Mia Öström

Ninos föräldrar har separerat och efter en lång jakt efter en ny lägenhet har nu Nino och hennes mamma flyttat in i ett gammalt och inte särskilt trivsamt hus. Det verkar mest bo gamla människor i huset men som tur är har den med Nino jämnårige David nyligen flyttat in i huset tillsammans med sin pappa. 
  Nino och David blir snabbt varse om att det inte är ett helt vanligt hus de flyttat in i. Nino hör barnröster som sjunger en märklig ramsa om nätterna och en dold dörr i hennes rum leder in till en gammaldags lägenhet där en äldre dam verkar vänta på sällskap. 
  Tillsammans med David börjar Nino gräva i husets historia och de inser snart att det är fullt av spöken som väntar på att någon ska komma och befria dem. Problemet är bara att någon eller något är beredd att göra allt för att stoppa Nino och David.
 Tiden är knapp, det ges bara en chans att befria de olyckliga spökena - det hela blir en kamp mot klockan där både Ninos och Davids liv står på spel!

En riktig nagelbitare som håller ett högt tempo nästan rakt igenom, mot slutet vänder sig sidorna nästan av sig själv! En bok för dig på mellanstadiet som vill läsa en riktigt spännande mysrysare.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar