onsdag 14 mars 2018

Sommar och zombier!


Zombiefeber
Kristina Ohlsson

Det är sommar och i det lilla samhället Eldsala sker det märkliga och skrämmande saker. Folk blir sjuka, de blir kritvita i ansiktet och får blodsprängda ögon samtidigt som de börjar jaga efter vilda djur på nätterna - djur som de sedan äter upp!
  Den föräldralöse Herbert som bor hos sin farfar sedan han var sex år gammal ser tillsammans med sin bästa vän Sally hur alltfler insjuknar, något måste göras innan ALLA smittats av den märkliga febern. Herbert och Sally misstänker att det hela kan ha att göra med alla de getingar som svärmar i Eldsala. Efter att man blivit stucken börjar en förändras och en blir till en blodtörstig zombie! 
  Smittan sprider sig som en löpeld och snart är Sallys storasyster Miranda en av de smittade - vad krävs för att stoppa febern?

En spännande, läskig och lättläst bok av thrillermästaren Kristina Ohlsson som också skrivit populära böcker som Glasbarnen och Mysteriet på Hester Hill. Den här boken har även fått en uppföljare, Varulvens hemlighet. Den och Kristina Ohlssons andra böcker lånar du såklart på biblioteket!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar