fredag 26 mars 2021

Kampen för framtiden slutar här!

 


Vit zon
Magnus Nordin

Så har vi kommit fram till den sista och avslutande delen i Magnus Nordins mycket spännande sci-fi trilogi. De två tidigare delarna kan du läsa om här och här .
  När vi nu återigen möter Joel, Zahra och Hugo har de begett sig djupt in i den vita zonen. Här letar de efter fler av de immuna som lyckats undkomma militären. Det lurar faror överallt i form av muterade djur och militärens ständiga övervakning hotar hela tiden att spåra upp trion. 
  När Joel och kompani till sist hittar de övriga immuna så återstår frågan om de är villiga att hjälpa till att krossa militärens projekt Himmelriket. Att rädda mänskligheten är allt annat än lätt och Joel, Zahra och Hugo kommer att tvingas utstå flera prövningar innan de kanske lyckas med detta.

Nordin lyckas ro sin trilogi i hamn med denna sista bok, det är mycket spännande och lättläst. Svårt att skriva alltför mycket om boken utan att spoila, detta är en bokserie som en MÅSTE läsa i rätt ordning för att hänga med. För dig som vill ha spänning och action så kan vi inte nog rekommendera denna trilogi!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar