torsdag 16 april 2020

Är Joel den ende överlevande?


Röd zon
Magnus Nordin

Stockholm, året är 2063. I princip hela mänskligheten har gått under i ett tredje världskrig. Femtonårige Joel tror sig vara den ende som överlevt. 
  Huvudstaden har delats in i olika zoner av militären och mellan varje zon finns enorma stålbarriärer som gör det omöjligt att röra sig fritt emellan de olika zonerna. 
  En dag får Joel se något som han inte trott varit möjligt, en röd ballong där någon ritat en smiley! Där finns alltså någon mer som överlevt och som tagit sig tiden att blåsa upp och rita på en ballong i Stockholm - frågan är bara hur Joel ska kunna hitta denna person?
  Ett actionpackat och läskigt äventyr tar nu sin början för Joel. Allt han har trott sig vara sant visar sig inte stämma.

Ny bokserie av Magnus Nordin, som tidigare bland annat skrivit serien om Varelserna (du kan läsa om den här på bloggen). Precis som i tidigare böcker är det lättläst och väldigt spännande! Går inte att berätta så mycket om boken då risken för spoilers är stor men här finns många överraskande vändningar som en inte varit beredd på. 
  Extra kul är boken att läsa om en är ett fan av Stephen King, många referenser till denne författare.
  Nästa del i serien kommer att heta Grön Zon.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar