måndag 21 oktober 2019

Halloween: Jack och monsterapokalypsen!


De sista barnen på jorden
Max Brallier
Illustrerad av Douglas Holgate

Jack Sullivan, en trettonårig kille som bor i den amerikanska staden Wakefield, har hamnat mitt i monsterapokalypsen. Zombier och monster har tagit över världen och livet går bara ut på att överleva. Jacks fosterföräldrar har övergett honom och det tycks som om han är ensam kvar i staden men detta vägrar Jack gå med på så han fortsätter leta efter sina försvunna vänner Quint Baker och Juno del Toro, tjejen som Jack dessutom är lite kär i. 
  Jacks sökande ger utdelning och han hittar båda två men inte nog med det, han hittar även Dirk Savage. Dirk var killen som alltid gav sig på Jack och Quint i skolan men nu inser den tidigare mobbaren att det är bättre att ansluta sig till Jack, Juno och Quint för att på så sätt lättare överleva i kampen mot de fasansfulla varelser som hotar deras liv.
  Under tiden som Jack kämpade med att överleva hann han göra sin trädkoja till en säker plats mot anfall från allehanda monster. Denna trädkoja blir nu hemvist för de fyra ungdomarna som snabbt sätter igång att förstärka kojan och se till så att den kan stå emot ytterligare anfall. Kampen för överlevnad fortsätter!

En spännande och minst sagt actionfylld bok, fylld med humor som är ett måste för dig som gillar Dagbok för alla mina fans och Vår trädkoja med...våningar. Jacks och hans vänners kamp mot monstren berättas lika mycket med bilder som med text. 
  Det här ar första boken i en pågående serie och du kan dessutom se Jack och hans vänner på Netflix.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar