torsdag 18 augusti 2016

John + Viktor = ?


Du, bara
Anna Ahlund

Det är sommar i Uppsala och sextonårige John har tillsammans med storasyster Caroline lägenheten för sig själv då föräldrarna dragit på semester. Caroline jobbar i skoaffär medan John mest spenderar dagarna tillsammans med sin bästa vän Elli. 
  En dag berättar Caroline att hon blivit intresserad av killen som jobbar i pappersbutiken som ligger vägg i vägg med skobutiken. Johns storasyster är väldigt målmedveten och snart har hon lyckats få hem Frank, som killen heter, till lägenheten. 
  Det är nu som något oväntat händer, det visar sig att Frank egentligen gillar killar och John faller handlöst. Tyvärr blir det en kärlekshistoria med komplikationer, Frank har blivit bränd i en tidigare relation och är livrädd för att bege sig in i något nytt. 
  Kommer kärleken att mellan killarna att vara stark nog att bemästra det förflutnas spöken?

En härlig feel-good roman där, det för ovanlighetens skull, inte är killarnas läggning som är det som de tampas med-här är homosexualitet något som inte ens diskuteras eller ses som något udda! Utan istället är det en roman där den himlastormande passionen står i centrum. 
  Det är enkelt men välskrivet, sexigt men romantiskt och framförallt väldigt engagerande, man vill verkligen att det ska gå vägen för John och Frank!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar