onsdag 13 september 2023

Trubbel i paradiset?

 


Nick och Charlie: En Heartstopper - berättelse
Alice Oseman

Nick, 18, och Charlie, 17, har nu varit ihop ett bra tag och deras förhållande är toppen, de båda killarna är verkligen förälskade i varandra. Det enda smolket i bägaren är att Nick snart ska flytta då han ska börja på universitetet i Leeds. Det här innebär att de båda killarna inte kan träffas varje dag och de måste nu försöka få till ett distansförhållande. 
   Nick är väldigt förväntansfull och längtar efter att få börja på universitet medan Charlie blir alltmer orolig och irriterad då Nick bara tycks prata om hur kul det ska bli för honom. Det hela blir bara värre när två av Nicks och Charlies vänner, Elle och Tao, gör slut just på grund av att Elle ska börja på universitet och de inte tror att ett distansförhållande kommer att funka. 
  På en fest dricker Charlie lite för mycket och i fyllan bråkar han och Charlie. Grälet leder till att killarna gör slut! Är det verkligen över eller kan de inte tillbaka till varandra igen? 

Heartstopper är en av de mest populära serierna på Netflix och här kan du läsa mer om Nick och Charlie i väntan på nästa säsong. Det är romantiskt och engagerande, en vill verkligen att det ska lösa sig för de båda killarna!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar