fredag 15 september 2023

Möt familjen Rysberg!

 


Familjen Rysberg: Dracula checkar in
Fredde Granberg / Mikael Riesebeck

Den makabra familjen Rysberg, mamma Bettan, pappa Drak-Olle och deras två barn, Vampyrella och Uffe är inte någon vanlig familj. Båda föräldrarna samt dottern är vampyrer medan sonen är varulv! Tillsammans driver de ett hotell med en något märklig personal, zombien Raaalf är deras piccolo och det vandrande skelettet, Dös-Kalle, är receptionist. 
   Mamma Bettan vill leva bland människorna och inte dricka deras blod något som Drak-Olle tycker är minst sagt jobbigt, han älskar ju blod! 
   När sedan Drak-Olles minst sagt berömda kusin, greve Dracula, bestämmer sig för att arrangera den årliga Blodkonferensen på familjens hotell blir Drak-Olle stressad på allvar, han vill ju inte verka vara en mesig vampyr som inte jagar människor och dricker deras blod! Dessutom har Vampyrella skaffat sig en pojkvän, Lennart, som INTE är vampyr utan en helt vanlig människa! 
   Nåja, helt vanlig är inte Lennart, han visar sig ha en väldigt speciell släkting som har oväntad koppling till greve Dracula...

Galen och rolig blandning av skräck och humor, berättad i högt tempo och med häftiga bilder som underlättar läsningen. Ett måste för dig som gillar skräck och monster!



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar