onsdag 27 februari 2019

För bokälskare.


Ord i djupaste blått
Cath Crowley

I den australienska staden Gracetown bor de bästa vännerna Rachel och Henry. För Rachel har dock vänskapen utvecklats till kärlek. Tyvärr så är Henry tillsammans med Amy och inser därför inte att han kanske passar bättre ihop med Rachel förrän det är försent. Innan de båda hunnit förklara sina känslor för varandra har Rachel flyttat från Gracetown tillsammans med sin mamma och brodern Cal. 
  Rachel har dock lämnat ett brev till Henry. I det här brevet förklarar hon sina känslor för honom. Brevet hamnar dessvärre på villovägar och Henry förblir ovetande om vad hans bästa vän egentligen känner för honom. Tre år passerar och Rachel och Henry förlorar kontakten. 
  Så drabbas Rachel av en svår tragedi som får henne att lämna sitt hem och återvända till Gracetown. Nu möts Rachel och Henry igen, kan de kanske få utlopp för sina känslor nu?

En bok om kärlek, inte bara mellan människor, utan om också om kärleken till det skrivna ordet. Henrys familj driver en bokhandel, Howling books, och böcker spelar en stor och viktig roll i den här fina berättelsen.
  Kring Rachel och Henry rör sig flera härliga karaktärer som alla brottas med olika problem kring livet och kärleken. En bok som sorg och om att våga gå vidare trots att de kan göra ont ibland.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar