torsdag 7 april 2016

De gamla gudarna kräver blod


Offerträdet
Magnus Nordin

Alva lovar att hjälpa sin bästa vän Freja med att bryta sig in på Odenviskolan, där de båda går i år nio,  för att få tag på Frejas betyg. Freja ligger illa till och riskerar att bli underkänd i flera ämnen. Därför har Freja bestämt sig för att använda alla medel för att kunna ändra de redan satta betygen - även om det innebär att man ska bryta sig in på rektorsexpeditionen! 
  Sagt och gjort, de båda tjejerna lyckas ta sig in på skolan sent en fredagskväll då skolan borde vara tom. Märkligt nog tycks det som om flera av skolans lärare samlats där just denna kväll. Frågan är bara varför? Alva och Freja inser snart att inbrottet kan bli det sista de gör i sina liv då lärarna verkar ha samlats för att utföra någon slags offer till en uråldrig nordisk Gud! Frågan är bara vem eller vad som ska offras?

Magnus Nordin som tidigare skrivit flera thrillers för ungdomar samt de vrålläskiga böckerna i serien om Varelserna är nu tillbaka med en ny serie lättlästa, fristående rysare där Offerträdet är den första. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar