torsdag 23 oktober 2014

Demondeckarnas första uppdrag!


Skuggor över Svavelköping
Johan Sjöberg & Johan Egerkrans

Miriam, Dante och Elton bor i Svavelköping där de tillsammans driver Svavelköpings Byrå för Underliga Undersökningar. De tre går i klass 6A där man har fått en ny lärarvikarie, magister Sephirot. Han är synnerligen otrevlig och tvingar eleverna att lägga en massa tid på att lära sig meningslösa saker som de inte kan ha någon som helst nytta av. 
  Ungefär samtidigt som magistern kommer till klassen börjar en del märkliga händelser ske i Svavelköping. När klassen är på skolutflykt vid den Svarta tjärnen som ligger i skogen som omgärdar Svavelköping börjar tjärnen bubbla och fräsa och upp ur den kommer något som för alltid kommer att förändra livet för Miriam, Dante och Elton. Svavelköping är under attack från ondskefulla demoner och det är upp till våra tre hjältar att stoppa de ondskefulla krafterna!

En spännande och actionpackad berättelse full av spänning, demoner och en talande katt! Mycket fint illustrerad av Johan Egerkrans. Många frågor kring vad som egentligen försiggår i Svavelköping lämnas obesvarade så vi får hoppas att en uppföljare kommer snart!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar