tisdag 15 augusti 2023

Alla älskar Love!

 


Jag är Love
Mårten Melin

Love har ett stort problem, alla tycks bli kära i honom! Det kvittar om det så är tjej, kille eller katt alla blir förälskade när de ser Love. Det kan låta som ett lyxigt problem men för Love är det mest bara jobbigt när alla jagar efter honom, han får aldrig vara i fred! 
   När situationen urartar i skolan så bestämmer Loves mamma att han ska byta skola. Love hamnar nu på Skogsbingelskolan som, visar det sig, inte år någon vanlig skola. Alla eleverna som går här har något slags kraft eller förmåga som de måste lära sig bemästra, i Loves fall handlar det om att få kontroll på kraften som gör så att alla blir kära i honom. 
   På den nya skolan träffar Love den tuffa och hjälpsamma tjejen Hella som tycks finnas där för Love närhelst han behöver henne. Frågan är bara vem Hellas pappa egentligen är och har han något gemensamt med Loves pappa som, precis som sin son, har mäktiga krafter.

En mycket underhållande bok där vi får möta en rad ungdomar som alla brottas med sina krafter och förmågor. Kan Love får kontroll på sin kraft och hur ska det gå till? 
Vill du läsa mer om eleverna på Skogsbingelskolan aka Monsterskolan så finns även Förvandlad och Pixis bok att låna på biblioteket.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar