tisdag 30 augusti 2022

Vem är egentligen Harriet?

 


H som i Harriet
Cecilia Lidbeck

Tolvåriga Harriet är tjejen som tycks ha allt, hon är en duktig pianist och tillsammans med sin mamma flyger Harriet världen över för att tävla i olika tävlingar för unga pianister. Med på resorna är alltid hushållerskan Daisy som varit med den lilla familjen i hela Harriets liv. Daisy har blivit något av en extramamma för Harriet. 
  Trots att allt borde vara bra så här det något som skaver. Det tycks som om Harriets mamma bär på en eller flera hemligheter som tycks röra Harriet. Mamman vägra dessutom att berätta varför hon har en kraftig brännskada på en av sina händer. Och vem är egentligen Harriets pappa? Varför vill inte mamman berätta något om honom? 
  Harriet blir alltmer misstänksam och tillsist börjar hon tvivla på att kvinnan som påstår sig vara hennes mamma egentligen är det! Kanske ljuger hon för Harriet? Det är dags för Harriet att ta reda på sanningen.

Spännande och lättläst för dig på mellanstadiet. Cecilia Lidbeck skriver medryckande och håller läsaren på halster, vad är det egentligen som pågår, är Harriets hela liv en lögn?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar