måndag 8 november 2021

Zombiesmittan fortsätter spridas.

 


Zombiejägarna: Jättens löfte
Nicole Boyle Rødtnes

Äntligen! Bok fyra i den rasande spännande serien om syskonen Ava och Alos kamp för överlevnad i en värld full av zombier. Sök på Zombiejägarna här på bloggen så kan du läsa om de övriga delarna.
  Den här gången får läsaren äntligen veta vad det var som orsakade zombiepandemin. Det visar sig att en organisation, Gomorra, skapat ett gift som de skulle använda som ett vapen för att krossa sina fiender. Tyvärr så gick Gomorras planer inte som planerat, giftet drev människor till vansinne innan de dog för att sedan komma tillbaka som blodtörstiga zombier. 
  Ledaren för zombierna, den enorma mannen som fått smeknamnet Jätten, tillhörde organisationen och det tycks om om han är den som är nyckeln till att skapa ett botemedel. Ava och Alo får än en gång riskera sina liv för att försöka få stopp på smittan.

Precis som alltid så är det här en lättläst bok som en tyvärr läser alldeles för snabbt, det är våldsamt spännande och nu är det bara att vänta på bok fem. Rekommenderas starkt för dig som inte är kräsmagad för det blir rejält blodigt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar