onsdag 15 maj 2019

Spökena anfaller!


Spökjägare
Martin Jern

Tolvåriga Holly flyttar tillsammans med sin lillebror Elvir till det lilla samhället Vilaholm. De ska bo hos faster Ingrid då deras pappa inte mår så bra och ligger inlagd på psyket. 
  I det lilla samhället råder det dyster stämning, flera barn har försvunnit spårlöst och det dröjer inte länger förrän även Elvir försvinner! Holly misstänker att det är något övernaturligt som kidnappat Elvir och snart får hon kontakt med Alva vars lillasyster Flora också försvunnit. Alva påstår att det är någon som hon kallar för mannen i kåpan som fört bort hennes syster. 
  Snart eskalerar otäckheterna och de båda tjejerna, tillsammans med de två killarna Oliver och Tommy som också bor i Vilaholm, inser att de måste ta upp kampen med de ondskefulla makterna om de ska kunna få tillbaka Elvir och Flora levande.

En rasande spännande bok som en sträckläser, det är fullt av läskigheter så det är inget för den mörkrädde. Hoppas på att det kommer fler böcker om Holly och de andra spökjägarna för det här slutar väldigt spännande!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar