torsdag 15 december 2016

Kärlek med komplikationer


Hälsningar från havets botten
Christina Lindström

Fille har börjat första året på gymnasiet där han ska gå musikprogrammet. Till sin stora förvåning ser han att hans barndomsförälskelse Hanna ska gå samma program. Hanna har varit spårlöst försvunnen i ungefär sex år och Fille har under alla dessa år inte kunnat glömma henne. Han börjar sakta men säkert närma sig henne igen och efter en trevande start börjar de umgås mer och mer då det visar sig att de starka känslorna dem emellan finns kvar. Men vad var det som gjorde att Hanna försvann med sin familj då för så många år sedan?
  
Christina Lindström har skrivit en fin och ofta rolig kärleksskildring som rymmer så mycket mer. Vi får även stifta bekantskap med killgänget kring Fille där speciellt Edwin utmärker sig. Han är snygg, vältränad och väldigt populär bland tjejerna men han tycks ha hamnat i en rejäl knipa, en dag kommer polisen till skolan för att hämta honom. 
  Filles familj är också lite speciell, han bor med sin pappa Martin som mest verkar glida omkring och inte ta speciellt mycket på verkligt stort allvar. Som tur är har Fille sin farmor som ställer upp i vått och torrt. Farmodern är i mångt och mycket den mamma som Fille saknar. Hans riktiga mamma övergav familjen när Fille bara var fyra år. Frågan är varför och var finns mamman idag?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar